вівторок, 26 листопада 2019 р.

Здорова школа


      
    У рамках програми Healthy Schools: заради здорових і радісних щколярів слухачка секції "Фізика" Заліщицької філії МАН України Юлія Огородник разом з викладачем Наталією Петрівною Горин провели урок здоров'я "Лікувальні властивості різних видів меду". 


     Юля Огородник розповіла гімназистам 4(8)-их класів про бджолиний мед, який є не тільки висококалорійним живильним продуктом, але й коштовним лікувальним засобом. Працюючи над науково-дослідницькою роботою "Лікувальні властивості меду", учениця дійшла висновку, що вживання меду та використання його у виробництві медичних препаратів є доцільним. Мед корисний для організму людини, тому що в ньому знаходиться значна кількість цукрів, які втримуються в ньому та відіграють важливу роль в обміні речовин.
      Наталя Петрівна розповіла, як розрізняють мед за тим, у яку пору року зібрано нектар. Про специфічні властивості різних видів цього продукту та використання видів меду в сучасній медицині говорила Юля Огородник. Гімназисти також мали можливість поласувати різними видами меду.


Немає коментарів:

Дописати коментар