четвер, 31 серпня 2023 р.

Ми - різні, але ми разом!

 

МИ - РІЗНІ, АЛЕ МИ РАЗОМ!


 Шановні батьки! 

   Будь ласка, перед тим, як відправити дітей до школи, посидіть з ними  5 хвилин і поясніть їм, що бути дуже високим, низьким, пухким, худим, чорним чи білим – це не смішно.

   Немає нічого поганого в тому, щоб носити одні й ті самі туфлі чи кросівки щодня. Поясніть, що вживаний або порваний портфель несе ті ж самі речі.

   Навчіть їх нікого не виключати зі списку спілкування лише тому, що він чи вона  інший чи не такий, як вони.

  Поясніть їм, що глузування та образи ображають і що школа має НАВЧИТИ ВЧИТИСЯ, А НЕ конкурувати, НЕ КРИТИКУВАТИ, НЕ ПРИНИЖУВАТИ.

   Поясніть їм, що у них та їхніх однокласників однакова цінність.

 Освіта починається вдома, цінності та співпереживання – ось чого не вистачає у сучасному світі!


З НОВИМ НАВЧАЛЬНИМ РОКОМ, любі першокласники!

       Швидко пролетіло літо. Теплими спогадами залишилися в пам'яті роки, проведені з моїми випускниками. 

      І ось до гімназії прийшли нові першокласники, такі кумедні, веселі, неординарні. Прийшли майбутні гімназисти, які продовжать славні традиції нашого закладу освіти.


   Дорогі мої діти! Я впевнена, що ми разом щасливо розпочнемо гімназійне життя. Попереду нові зустрічі, перемоги й досягнення!  
   З ДНЕМ ЗНАНЬ




понеділок, 21 серпня 2023 р.

Останні щасливі хвилини дитинства...

       Останні щасливі хвилини в стінах рідної гімназії...

       Останні щасливі хвилини дитинства...

       Попереду складне доросле життя, але я вірю, що щасливе життя під мирним небом вільної України.  

    За роки проведені разом, ви стали для мене не лише учнями, ви стали для мене частинкою мого життя. Сьогодні я хочу сказати вам те, що знала з першої хвилини, коли ми з вами зустрілися: я вас усіх разом і кожного поодинці дуже сильно люблю. Я любила вас тоді, коли ви забували почергувати, я любила вас тоді, коли ви не виконували домашнє завдання, я любила вас тоді, коли ми з вами в суперечці намагалися знайти істину. Я не переставала любити вас навіть тоді, коли вкотре просила навести порядок під партами, полити квіти, помити дошку чи не запізнюватися на уроки…

 Я дарую вам частинку свого серця, своєї любові, гадаю, що навчила вас відрізняти, де щирість і вірність, а де тільки зовнішній блиск. Сподіваюся, що ви збережете найтепліші спогади про наш клас.