вівторок, 26 вересня 2023 р.

Діти хочуть МИРУ!

        Цікавий урок української мови під гаслом "Діти хочуть миру!" провела вчителька Наталія Михайлівна Пацарина з учнями нашого класу. Вивчаючи слово як частину мови, гімназисти працювали з текстами про мир, будували речення за схемами, малювали ілюстрації. Діти створили ланцюжок миру із паперових голубів, дякуючи нашим захисникам і захисницям.



Благодійний ярмарок "Осінній вернісаж"

       У гімназії відбувся щорічний благодійний ярмарок "Осінній вернісаж". Цьогоріч захід присвячений Дню захисників і захисниць.

  Учні та батьки 1-А класу з великим натхненням, бажанням та неймовірною фантазією підготувалися до свята. 

На столах свіжа городина та запашна садовина, духмяні пампушки, яблучно-ожинові пироги, сирники, бісквітні пляцки, різноманітні тортики, булочки, горішки.


   
   

Зібрані кошти юні гімназисти передали нашим захисникам і захисницям, завдяки яким ми сьогодні живемо, вчимося, радіємо та усміхаємося. 

    Слава Україні!

    Героям слава!

    Україна понад усе!       

неділя, 17 вересня 2023 р.

Нашим захисникам!

Щоб підтримати дух захисників, які проходять реабілітацію в міській лікарні, учні класу приєдналися до ініціативи гімназійного парламенту  - намалюй листівку воїну!



 

Посвята в гімназисти!

        Наймолодших, учнів 1-х класів, прийняли до гімназійної родини. Склавши присягу гімназиста, першокласникам  директор гімназії Олександра Войчишин урочисто вручила залікові книжки й побажала мирного та щасливого навчання в стінах нового закладу освіти.



вівторок, 12 вересня 2023 р.

З ПЕРШОВЕРЕСНЕМ!

            Любі діти! Ви переступили поріг Заліщицької державної гімназії, щоб сміливо долати урок за уроком, сторінку за сторінкою, зошит за зошитом, щоб бути  розумними, креативними і, звісно, патріотами своєї батьківщини! 

Зичу вам, дорогі, цікавого й щасливого перебування в стінах нашого закладу освіти, яскравих вражень, веселих пригод, відмінних оцінок у залікових книжках. Нехай все вдається легко! Бажаю вам терпіння, здоров'я, сил та енергії! Нехай новий навчальний рік буде легким і під мирним небом України!