вівторок, 9 травня 2023 р.

Мистецька кав'ярня запрошує...

     У мистецькій кав'ярні Заліщицької державної гімназії відбулася творча зустріч "У лабіринтах душі...". 

Слухачі філії МАН не лише приємно поспілкувалися, але й покуштували справжнього мистецького меню, у якому було багато страв для душі. Кожен міг обрати ту, яка найбільше йому сподобалася: 

- привітання від кав'ярні; 

- поетичні ласощі;

- художні акварелі;

- перерва на каву;

- музичні смаколики;

- комплімент від шеф-кухаря.




      Душа людини... Хто здатен її пізнати, зрозуміти, які таїнства приховує вона... Блукаючи у лабіринтах душі, кожен може загубитися... Пізнати її, розкрити й поділитися своїм талантом з іншими намагалися слухачі філії МАН разом з учителем зарубіжної літератури Зоряною Копичинською, відповідальною за роботу Заліщицької філії МАН України.  


     У цей не простий час гімназисти, слухачі Заліщицької філії МАН, перемагаючи зло, біль, ненависть, творять красу навколо себе: хтось словом, хтось звуком, хтось ритмом, а хтось кольорами та відтінками.

          Як зароджуються рядки майбутніх віршів, нарисів, оповідань розповідали Роксолана Виклюк, юна поетеса й танцюристка, Антоніна Шевчук, прозаїк з нестандартним способом викладу думок і своєрідним баченням світу ровесників.



    Про дивні фантазії, що виринають з-під пензля розповідали Катерина Сендецька, художниця, журналістка та режисер, Софія Уколова, юна ілюстраторка, малюнки якої вражають барвистістю й дивовижністю.

 Владислава Махніцька, переможиця багатьох престижних конкурсів фортепіанної музики, відкрила світ, у якому панують звуки й ноти, котрі мають незбагненну владу над людиною.
    Тетяна Паньків, юна пекарка, поділилася секретами смачної краси і пригостила запашними круасанами.  



вівторок, 2 травня 2023 р.

Навчально-польові збори та навчально-тренувальні заняття

 З 24 по 26 квітня здобувачі освіти 7-А класу проходили навчально-польові збори та навчально-тренувальні заняття за підсумками вивчення навчальної дисципліни "Захист України".