понеділок, 27 лютого 2023 р.

Цікаво, пізнавально, інноваційно!

     Серед улюблених творів п'ятикласників - "Чарлі та шоколадна фабрика" Роалда Дала й "Аліса в Країні Чудес" Льюїса Керролла. Обидва твори належать до найвідоміших у світовій літературі. Учням завжди цікаво не тільки читати й аналізувати, а й досліджувати, висловлювати свої враження від прочитаного. І Чарлі, і Аліса вчать дітей добру, справедливості, поваги.

     Уроки зарубіжної літератури - це STEM-проєкти, бінарні уроки літератури й образотворчого мистецтва, трудового навчання, інтегровані уроки українською та світовиої літератур.


Представлення проєктів учнями 1-Б класу

Представлення проєктів учнями 1-А класу.


понеділок, 20 лютого 2023 р.

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови - день, який відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року.





 

День пам'яті...


    Цей день відзначється щороку 20 лютого згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 р.  "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні". 17 лютого 2021 року Верховна Рада України визнала Революцію Гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.


понеділок, 6 лютого 2023 р.

Високі нагороди за участь у предметних олімпіадах

 







Пам'ятай про Крути...

          29 січня гімназисти згадували й віддавали шану тим українським патріотам, які 105 років тому в бою під Крутами стали на захист незалежності та соборності України. Бій під Крутами - символ героїзму й самопожертви молодого покоління.

               
               Бій під Крутами - водночас трагічна й важлива подія в історії України, приклад незламності для нас, тих, хто боронить країну сьогодні від російської навали.

                         105-та річниця подвигу Героїв Крут нагадує нам, що російських загарбників били 100 років тому, б'ють зараз, битимуть і надалі!