четвер, 22 вересня 2022 р.

  Вітаємо Роксолану Виклюк із заслуженою нагородою!

      Відповідно до програми «Обдаровані діти Заліщанщини на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням сесії Заліщицької міської ради №39 від 24 грудня 2020 року, нагороджено одноразовою премією учнів-переможців (1 місця) обласних та всеукраїнських етапів учнівських олімпіад, конкурсів, змагань, чемпіонатів і фестивалів. Голова Заліщицької міської ради Іван ДРОЗД відзначив переможців і зазначив: «За вами, любі діти, – майбутнє України!».




понеділок, 19 вересня 2022 р.

Утверджуєм незалежну соборну Україну!

 У рамках тижня Незалежності вчителька історії Галина Володимирівна Коцебейчук провела годину спілкування з учнями 7-их класів, наголосивши на основних віках становлення нашої держави.

  Історію Української держави творили і творять ті, що горять і мають любов до своєї землі, ті, що своїм життям запалюють вогонь свічки й передають молодим, щоб була їхня Україна!!!

  Україна - це територія гідності та свободи. Такими нас зробила наша історія боротьби за українську державу. Ми гідні бути вільними. Український народ має духовну й державну незалежність, свою мову, віру, самобутню культуру, тисячолітні традиції, славну історію. Та найголовніше - ми вільні творити власне майбутнє, за яке сьогодні віддають життя новітні герої, наші батьки і матері, брати і сестри. 

понеділок, 12 вересня 2022 р.

Посвята в гімназисти

    Щорічна Посвята в гімназисти для першокласників - перша сторінка гімназійної історії. Цьогоріч важлива місія випала нам, випускникам 2023 року. Наталія Михайлівна Пацарина урочисто зачитала присягу гімназиста, після якої директорка Олександра Войчишин вручила найменшим здобувачам освіти залікові книжки, а семикласники - пам'ятні значки-емблеми нашого навчального закладу. 

       Зі словами вітань до наймолодших гімназистів звернулися випускники:

   "Юні друзі! Ми раді бачити ваші щирі обличчя, які прагнуть якнайшвидше відкрити для себе світ знань. Ми щасливі, що у свій випускний рік передаємо естафету навчання саме вам, наші першокласники.

   Хочемо з вами поділитися секретом: гімназія - особливий світ, який кожному розкривається  по-своєму. Будьте активними та допитливими, тоді вам завжди буде цікаво й весело. Будьте щирими й товариськими, тоді з вами поруч завжди  буде багато друзів. Будьте відповідальними та наполегливими, тоді ви досягнете найкращих результатів.

     У шкільному житті на вас чекають не лише уроки та домашні завдання, а й екскурсії, класні свята, різноманітні конкурси, спортивні змагання,  багато гуртків за інтересами, цікавих проєктів, пізнавальних зустрічей.

      Відчиняйте з радістю для себе шкільні двері! Тепер ви теж повноправні жителі гімназійної країни! Хай ваше життя у ній буде яскравим та радісним!"

     Бажаємо нам всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні, здійснення задумів та бажань, щасливого життя у квітучій незалежній Україні! 

    Слова божого благословення лунали з уст отця Романа.


    На знак непохитної віри в нашу перемогу, як символ любові до рідної землі всі разом випустили  у вись жовто-блакитні кульки.