понеділок, 19 липня 2021 р.

Творчі! Креативні! Найкращі!

     Інколи в гонитві за інтелектуальними здібностями ми забуваємо про творчі можливості наших дітей, які не менш важливі в їхньому житті. Саме вони дали можливість мені, як класному керівнику, глибше пізнати кожного свого учня. Я переконана, що творчість - це ключ до розкриття потенціалу особистості, який допомагає дітям розвиватися й шукати нестандартні підходи до вирішення будь-яких завдань. Саме завдяки творчому процесу в моїх учнів з'явилося почуття самостійності й відповідальності. 

    Креативною візитівкою нашого 5-А класу (1 вересня ми станемо 6-А) є класний танцювальний колектив. Спочатку діти були учасниками ансамблю "Квіти України" під керівництвом О.М.Василенко, згодом усі дівчата організувалися в гімназійну команду cheerleaders, а сьогодні - це колектив A_Girls"ініціатором і художнім керівником якого стала Виклюк Роксолана. 

   Я радію щоразу, коли мої учні беруть участь у різноманітних концертах, конкурсах. Так, виступ A_Girls під час святкування Дня міста та Дня молоді вразив заліщан, які  подарували танцюристам гучні оплески. І як я була приємно враженою, коли переглянула відео танцю "Шум"! Під час Зелених свят за підтримки директорки Олександри Войчишин дівчатка самостійно підготували відеозапис композиції:

    ідея та постановка танцю, монтаж відео - Роксолана Виклюк;

    костюми та образи - Віталій Горбунов;

    відеозйомка - Єлєна Пельцер;

   учасниці колективу: Христина Богуцька, Роксолана Виклюк, Вікторія Добровольська, Юлія Михалків, Єлизавета Гембатюк, Зоряна Добровольська, Софія Коверчук, Тетяна Паньків, Яна Сакала та Вікторія Мельник (6-Б клас). 

   Дорогі діти, безмежно захоплююсь вами! Ви - найкращі!

https://youtu.be/YTjsohaD8Ko