вівторок, 22 жовтня 2019 р.

"STOP BULLYING"



З метою попередження та протидії шкільним конфліктам член гімназійного парламенту Я. Сакала в тиждень з протидії булінгу провела інформаційну годину «Stop  bullying» та профілактичну бесіду.
Учні обговорили види булінгу і протидію їм, були ознайомлені з терміном «кібербулінг», правилами поводження в Інтернеті та переглянули відеоролики до теми.  
    Якщо ми будемо сприяти розвитку емпатії, тоді агресія, залякування та цькування оминуть наших дітей.



неділя, 13 жовтня 2019 р.

Хімія та поезія!!!



         Хімія - один з улюблених предметів багатьох учнів класу. Нам цікаво проводити досліди, виконувати пошукові проєкти і, здавалося б неможливе, поєднувати хімію з літературою, особливо тоді, коли вчитель Надія Іванівна Сопилюк читає нам свої вірші.
        Учні класу взяли участь у районному семінарі вчителів хімії на тему "Реалізація елементів STEAM-навчання з використанням віршованих рядків на уроках хімії". Гімназисти презентували власні вірші та вірші Надії Іванівни, які допомагають їм краще засвоювати хімічну термінологію.






STOP BULLYING!

З метою попередження та протидії шкільним конфліктам член гімназійного парламенту Яна Сакала провела в класі профілактичну бесіду щодо правил поводження в Інтернеті. Учні мали можливість обговорити такі поняття як "агресія", "залякування", "цькування", "кібербулінг".
Щоб оминути проблему, її треба попереджати!

Діалог-розмова

                                   

                            Як виховати сучасного читача?


         У рамках місячника шкільних бібліотек учні класу разом з учителями рідної мови Бежук М.М. та Жлуховською Л.І. відвідали Заліщицьку районну бібліотеку для дітей. Про роль сучасної книги в житті молоді говорили разом із завідувачем бібліотеки Топольницькою Л.І. і бібліотекарем Заянчковською Г.І.. Розмові передувало смайл-опитування "Якої бібліотеки потребують сучасні читачі?" Діти поділилися своїми баченнями щодо комфортних сучасних бібліотечних приміщень. Відрадно, що підсумком цікавої зустрічі стало переконання більшості її учасників - роль книги залишається вагомою в житті кожної людини.
       Інформаційний дайджест "Що читають твої ровесники" на завершення розмови запропонувала Галина Іванівна.
       Гімназисти щиро вдячні працівникам дитячої бібліотеки за цікаву годину спілкування! 





НАШІ СПРАВИ



ПЛАН РОБОТИ НА ЖОВТЕНЬ

1. Участь у Місячнику шкільних бібліотек.
2. Участь у Тижні основ здоров'я.
3. Участь у святковій лінійці з нагоди Дня захисника України.
4. Підготовка до конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика.
5. Екскурсійна поїздка.