середа, 10 квітня 2019 р.

НГТ "Пошук"

    Щороку  НГТ "Пошук" проводить підсумкові засідання в секціях "Філологія", "Математика та інформатика", "Природничі дисципліни", "Суспільні науки".
    Заняття в науковому товаристві - це перша сходинка до наукової роботи в МАН України. Цьогоріч гімназисти 1-4-их класів представили на розгляд журі 20 реферативних робіт та дослідницьких проектів.





Нові книжкові надходження

      Цікавою була зустріч старших гімназистів з працівниками районної дитячої бібліотеки. Вкотре учні познайомилися з новими книжковими надходженнями, які підібрала та презентувала Пукіш С.І., бібліотекар юнацького відділу.


    Мистецтво рідного краю - художники та їх полотна, композитори та їх твори, артисти та їх герої, уродженці Заліщицького району та нашої області - представлено в чудових виданнях, які доступні сьогодні нашим гімназистам. 





Юні науковці!


     Відбулася зустріч директора КУ «Заліщицький районний науково-методичний кабінет» Надії Підгребі та заступника директора установи Володимира Кулачковського з відповідальними за роботу Заліщицької філії Тернопільського обласного територіального комунального відділення Малої академії наук України Іриною Галько, заступником директора з навчально-методичної роботи спеціалізованої школи І-ІІІ ст. ім. О.Маковея м. Заліщики, Зоряною Копичинською, вчителем зарубіжної літератури Заліщицької державної гімназії, і учнями-слухачами Малої академії наук.


     Надія Підгребя подякувала учням і відповідальним за роботу філії, популяризацію наукових знань, творчий пошук та активну участь у діяльності Заліщицької філії, адже вкотре наша філія посідає в області друге після Тернополя місце. Також вручила Подяки від районного науково-методичного кабінету і відділу з питань освіти, молоді і спорту та пригостила солодощами.



Наші успіхи




Цікава зустріч з Анною-Марією Богосвятською

Особливості роботи з текстами "нової природи" на уроках літератури

   Під таким гаслом відбулася зустріч філологів району з Анною-Марією Богосвятською, кандидатом філологічних наук, доцентом, завідувачем кафедри гуманітарної освіти Львівського ОІППО, членом-кореспондентом Ноосферної академії науки та освіти, Лицарем Гуманної Педагогіки.